2022 Yılında Filipinli Bakıcı Ücretleri İstanbul’da Hangi Düzeyde?
  1. Anasayfa
  2. Sponsor

2022 Yılında Filipinli Bakıcı Ücretleri İstanbul’da Hangi Düzeyde?

0

Filipinli bakıcılar, disiplinli, çok çalışkan ve mükemmeliyetçi bir yapıya sahip oldukları için en çok tercih edilen bakıcılar arasında yer almaktadırlar. Çocukları oldukça seven Filipinliler genelde sessiz ve saygılıdırlar. Sadece çalıştıkları kişilere değil hemen herkese karşı oldukça kibardırlar.

Filipinli kişiler kişisel bakımlarına önem verirler. Her zaman temiz ve düzgün giyinmeye özen gösterirler. İngilizce ve Fransızca dillerine hakim olmaları sebebiyle yabancı dil bilen bakıcı arıyorum diyen aileler için iyi bir alternatif olan Filipinli bakıcılar hem yatılı çalışmaları hem de kişilik özellikleriyle dikkat çekiyorlar.

Filipinliler, dünyanın hemen her ülkesinde çoğu hizmet sektöründeki çalışmalarıyla beğeniliyorlar. Bu durum çocuk bakıcısı veya yaşlı hasta bakıcısı arayan kişilerin Filipinli bakıcı fiyatlarını da merak etmelerine neden oluyor.

Öncelikle bakıcı ücretleri söz konusu olduğunda ücretleri belirleyen önemli unsurlar, ailenin çocuk sayısı, ev temizliği, yemek yapılması gibi şeyler de isteniyorsa evin büyüklüğü, hangi öğünlerin pişirileceği gibi unsurlara göre değişmektedir. Filipinli bakıcı arıyorum diyen bir çekirdek aile için fiyatlar 1.000 dolardan başlıyor.

Ayrıca ek olarak haftalık 50 TL’de izin parası istiyorlar. Ailede 2 çocuk veya ev temizliği, yemek pişirme gibi ekstra durumlarda ise ücret yükseliyor. Bu konuda sıkıntı yaşamamanız için işin ne olduğunu bakıcıya düzgün ve eksiksiz bir şekilde anlatmanız gerekmektedir.

Filipinli bakıcı İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde daha fazla ücrete çalışmaktadır. Eğer evde yatılı olarak kalmayacaklarsa yol parası, işe gidiş geliş mesafesi, yolda geçirilen süre fazla olacağı için ücret buna göre artmaktadır. İstanbul’da Filipinli bakıcı fiyatları 1.500 dolardan başlamaktadır.

Yapılacak işte ekstra durumlar olması halinde ise bu ücret daha da yükselmektedir.
Filipinli yardımcı ve bakıcılar bakım ve hizmet sektöründe dünyanın dört bir yanında belli bir üne sahiptir. Bu yüzden de istedikleri ücret diğer ülke vatandaşı çalışanlarına göre biraz fazla olabilir.

Bakıcı adaylarına ulaşmak için yasalara uygun çalışan, bilindik firmaları tercih etmenizi tavsiye ederiz. Bakıcınızla az problem yaşamak, sorularınız ve sorunlarınıza çözüm bulmak için bir muhatap bulmanız açısından güvenilir şirketlerle çalışmanızı öneririz.

filipinlibakici.com web sitemiz üzerinden Filipinli bakıcılar hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Ayrıca ofisimize gelerek, bizi arayarak ya da mail yoluyla hizmetlerimiz hakkında bilgi alabilir, hızlıca ihtiyacınız olan bakıcı personelini bulabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir