Küçük Sermaye ile Yapılacak İşler

kucuk-sermaye-ile-yapilacak-is-fikirleri

Yeni bir iş kurmak istiyorsanız ve sermayeniz belirli bir tutardaysa sermayeniz iş kurmanıza engel değil. Düşük sermaye ile yapılabilecek işler için sizler için inceleme gerçekleştirdik. Düşük sermaye ile yapılacak iş fikirleri bulmak ve başarı göstermiş olmak normal olarak daha zor; ancak piyasada araştırmalar yaparak ve özellikle ufak sermayeli girişimciler için yapılacak birçok iş fikirlerini listeleyeceğiz.

Danışmanlık Hizmetleri

Uzman olduğunuz konularda insanlara aktarabilmeniz mümkün. Danışmanlık hizmet işletmesi kurarak paraya dönüştürebilirsiniz. Danışmanlık hizmetleri çok kapsamlıdır, insanların ihtiyaç duyduğu bir konuda kendinizi geliştirmeniz yeterlidir. Danışmanlık hizmetleri için küçük bir ofiste bile tutabilirsiniz. Bunun için 5-10 bin liralık sermaye yeterli olacaktır.

Ev Yemekleri

Birçok insan ev yemeklerini tercih etmekte. Ev yemeği yapabilir veya yaptırarak satış yapabilmeniz mümkün. Lokanta olarak veya paket servis olarak iş kurabilirsiniz. Ev yemekleri dükkânı açmak için en fazla 10 bin TL ye ihtiyacınız olacak.

Çin’den Ürün Getirmek

Dünyanın kaliteli ve uygun deposu olan Çin’den getireceğiniz ürünleri Türkiye’de online olarak satmanız mümkün. Yüksek potansiyelli ve düşük sermayeli olan iş fikirleri arasında yer almaktadır. Online olarak seçip sipariş vereceğiniz ürünlerde toplu alım indiriminden de yararlanarak ufak sermayeler ile ürünler alıp karlı satış yapmanız mümkün.

Ancak dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunmakta. Yurt dışından ürün getirirken vergi ödemek durumunda kalabilirsiniz. Düşük vergili ürünleri araştırarak tercih edebilirsiniz.

Freelance İşler Yapmak

Online olarak işler yapmanız mümkün. İnternetin hayatımızdaki yeri artmaya devam etmekte, freelance işler de talep görmekte. Sizlerde çeşitli konularda freelancer olarak internet üzerinden hizmet verebilirsiniz.

Kendi web sitenizi açarak veya freelance iş sitelerine üye olarak tecrübeli olduğunuz birçok konuda çalışmanız mümkün. Logo tasarımı, sosyal medya danışmanlığı ve yazarlık gibi iş fırsatlarını yakalayabilirsiniz.  

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık