Contact Rent a Car Nilüfer Ofisine Danışmadan Araç Kiralamayın

1-1-bursa-gezi-rehberi_250

Araç kiralama işlemi hemen herkesin ihtiyaç duyduğu bir işlemdir. Araç kiralama tanımını yapmak gerekirse belirli dönemlerde talep ettiğiniz bir aracın vergiler ve riskleri de dahil olmak üzere, gün, hafta veya yıl gibi dilediğiniz süreler boyunca kendi aracınız olarak kullanmanızdır.

Bursa Günlük Araç kiralama işlemleri şahıs veya kurumsal şirketler tarafından yapılır. Ancak araba ihtiyacının artması ve araba fiyatlarının da artış göstermesiyle birlikte araç kiralama sektörü gittikçe daha da ilgi odağı olmuştur. Araç kiralama sektöründe yapılan ciro ikinci el araç satışında elde edilen ciroya göre daha yükseltir.

Eğer araç kiralayacaksanız öncelikle güvenilir bir yer araştırmalısınız. Ardından yapacağınız yolculuğu ve varsa eşyaları veya kişi sayısını da göz önünde bulundurmalısınız. Bu kriterlere göre kendinize uygun bir araç seçmeniz daha doğru olacaktır. Eğer şehirlerarası bir yolculuk yapacaksanız ve çok bavulunuz varsa daha büyük ve geniş bir araç tercih etmelisiniz. Ayrıca araç seçerken hem konforlu olmasına hem da az yakıt tüketmesine dikkat etmelisiniz.

Contact Rent A Car Kimdir?

Araç kiralama sektöründe uzun yıllar deneyim edinmiş güvenilir ve kurumsal bir firma olan bursa nilüfer araç kiralama Contact Rent A Car firmasından güvenilir hizmet alabilirsiniz. Şentürk Otomotiv bünyesinde hizmet veren Contact Rent A car yakaladığı ivme ile sektörde başarılar göstermiştir. Contact Rent A car size en iyi kiralama deneyimini yaşatmak için müşteri geri dönüşlerini dikkate alır ve öznele çalışır.

2010 yılında uzun dönemli araç kiralama hizmeti vermeye başlayan firmamız 1500 adetlik araç parkıyla 500’den fazla müşteriye hizmet vermiştir. Contact Rent A car ile ihtiyacınız olan otomobili kısa sürede bulursunuz. Uzman ekibimiz size ve ihtiyaçlarınıza uygun olan otomobili bakımları yapılmış şekilde teslim eder. Güvenli ve konforlu bir yolculuk ve üst düzeyde bir sürüş keyfi yaşatmak için Contact Rent A car profesyonel hizmet vermektedir.

Araç Kiralamada Nelere Dikkat Edilmelidir?

Eğer bir araç kiralamaya kara verdiyseniz öncelikle ihtiyaçlarınız ve istediğiniz arabayı belirlemelisiniz. Sitemiz üzerinden birçok araç, araç özellikleri ve istenen şartlar belirtilmiştir. Buradan araç özelliklerini ve kiralama koşullarını öğrenerek bize ulaşabilirsiniz.

Contact Rent A Car olarak bütçenize en uygun olan orta ve yüksek segmentte konforlu araçları da hizmete sunmaktayız. Araç kiralama yaparken rezervasyon oluşturursanız bu şekilde daha hızlı ve indirimli hizmet alabilirsiniz. Araç kiralama işlerinde Contact Rent A Car Nilüfer ofisine danışmadan araç kiralamayın.

Bursa araç kiralama fiyatları çeşitli faktörlere bağlı olarak değişmektedir. Sitemiz üzerinden çeşitli araç kiralama kampanyalarını takip ederek fırsatları yakalayabilirsiniz.

Contact Rent A Car müşterilerine kaliteli hizmet ve bakımlı araçlarıyla uzman hizmet sağlar. Yaşanabilecek herhangi bir mağduriyet durumunda destek sunar ve sizi yarı yolda bırakmaz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık