Emojimaker: Özgün Emojiler Üretmenizi Sağlıyor

yeni-girisimler

Emojimaker’da ürettiğiniz sıra dışı emojileri basarak, ticari ürünlere dönüştürmeniz de olası.

Öğrenim yaşamına geçindiren CS geliştiricisi İmed Adel tarafınca emojimaker, yeni Twitter emojileri üretmenizi sağlıyor. Emojimaker’ı yedi gün sonu projesi olarak hayata geçiren Adel, projeyi sunucuya gerek kalmadan React üzerinde geliştirdiğini belirtiyor.

Emojimaker, Adel’in React Templatelerini sergilediği Jamstack Studio sitesinde yer alıyor. Bu cümbüşlü taşıtın kullanımı oldukça kolay. Emojimaker sayfasına girdiğinizde, emoji bileşenleriyle karşılaşıyorsunuz.

Sitede surat, göz, ağız ve ifade olmak üzere 4 değişik bileşeni bir araya getirerek yeni emojiler üretmeniz sağlanıyor. Oluşturacağınız emojinin surat biçimine karar verdikten sonra gözlerini, ağzını ve ifadesini seçip oluşturduğunuz emojiyi basitçe dışarı aktarabiliyorsunuz.

Şayet gizeme dışı bir emoji üretmek için bu kadar uğraşmak istemiyorsanız, oturumda yer alan tek bir tuşla otomatik olarak emojiler üretebileceğinizi de ilave edelim. Hoşlanmadığınız emojileri ise silmeniz muhtemel.

Emojimaker’ın PNG ve SVG formatlarını desteklediğini de belirtelim. PNG formatındaki emojiyi Facebook, Whatsapp ve Instagram’da çıkarma olarak kullanabilirken, SVG formatındaki emojiyi baskılı mahsullerde kullanmak için seçim edebilirsiniz.

Bu arada Adel’in SVG formatında ürettiği emojileri nasıl birer ticari mahsule dönüştürdüğünü görmek istiyorsanız, Jam Stack Studio’nun Teespring sayfasına göz atabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık