Fenomio Pazarlama Sektörünün Vazgeçilmezlerinden Birisi Olacak

Fenomio Pazarlama Sektörünün Vazgeçilmezlerinden Birisi Olacak

Takdir edersiniz ki, Instagram; her yaştan insan tarafından kullanılıyor. Geçmiş yıllarda, insanların fotoğraf paylaştıkları ve başkalarının paylaşmış olduğu fotoğraflara yorum yaptıkları bir uygulama iken son yıllarda bu özelliklerinden sıyrılmıştır. Bilhassa Influencer pazarlama alanının büyümesiyle beraber ortaya farklı gereklilikler çıkmıştır. Bu noktada, Fenomio’dan bahsetmek gerekir.

Fenomio; Emre Atalay ve Özgür Taşkaya tarafından kurulmuştur. Influencer pazarlama platformu olarak bilinir. Bu pazara getirdiği farklı bakış açısıyla öne çıkar.

Fenomio Neler Vaat Eder?

Fenomio; markaları ve sosyal medya fenomenlerini birbirleriyle buluşturur. Ayrıca, performans bazlı çalışmalarını sağlar. Fenomen pazarlama dünyasının kendine özgü kuralları vardır. Bilhassa markaların fenomenlerle sabit ücret üzerinden çalışmasına rastlanır. Fakat, bu husus yüzünden özellikle ölçümleme konusunda ciddi sıkıntılar yaşanır. Ayrıca, markaların geri dönüş beklentileri de yetersiz kalır.

Fenomio; Influencer dünyasında yaşanan bu soruna çözüm bulmayı hedefler. Markaların Instagram fenomenleriyle tıklama başına ödeme başta olmak üzere mobil app başına ödeme ve satış başına ödeme gibi farklı modeller ile çalışmasına imkan verir. Ayrıca, Instagram fenomenleri için de son derece faydalı bir uygulamadır. Çünkü, fenomenler; Fenomio’nun kendileri için ürettiği linkleri paylaşarak elde ettikleri kazançları eş zamanlı olarak görme şansına erişirler.

Fenomio; basit çalışma prensibi ile dikkat çeker. Reklam veren kişiler; kampanya yaratıp kendi şartlarını sunarlar. Buna ek olarak, fenomenlerden gelen teklifleri değerlendirebilirler.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık