Hepsiburada WhatsApp Üzerinden Müşterilerine Hizmet Verecek

hepsiburada-whatsapp-uzerinden-dayanak-verecek-uIXSKaM3.jpg

Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan Hepsiburada, WhatsApp’ın yeni platformu WhatsApp Business üzerinde hizmet vermeye başladı. hepsiburada müşteri hizmetleri dayanağını daha da artırmak isteyen şirket, bunun için 08.00 – 24.00 saatleri ortasında 0850 252 40 00 numaralı WhatsaApp sınırı üzerinden müşterilerinin sorularını yanıtlayacak.

Bu yeni sistemle birlikte müşteriler, konuşmanın sıkıntı olacağı yerlerde de Hepsiburada’nın müşteri hizmetlerinden faydalanabilecek. E-ticaret devinin sağladığı yeni sistem ile birlikte, internet üzerinden alışveriş yapmak isteyen, fakat başında kimi sorular oluşan şahıslar de daha inançlı bir halde alışveriş yapabilecekler.

Bahisle ilgili açıklama yapan Hepsiburada Müşteri Tecrübesi Yöneticisi Göksü Tugay, “Müşterilerimize bir yandan eser çeşitliliğimiz ve teknolojik altyapımızla kolay ve pratik alışveriş imkanı sunarken, öte yandan da onların alışveriş tecrübelerini daima uygunlaştırmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda müşterilerimize sunduğumuz self servis seçeneklerini çoğaltarak onlara hem daha kısa vakitte hem daha süratli hem de kullanmayı en fazla tercih ettikleri formülle bize ulaşmalarına imkan tanıyoruz. Buradan yola çıkarak Türkiye’de e-ticarette bir birinci olan WhatsApp üzerinden müşteri hizmetleri servisimizi başlattık. Müşterilerimiz artık istedikleri ortamda, basitçe bize ulaşarak tahlil ya da cevap bekledikleri noktalarda hizmet alabilecek” dedi.

Bilhassa e-ticaret sitelerinde irtibatın çok değerli olduğu düşünülürse Hepsiburada’nın geçtiği yeni takviye sistemini yakında öbür sitelerde de görmeyi umuyoruz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık